تفاوت کشمش ها در چیست؟؟
کشمش پلویی مشکی و کشمش طلایی و کشمش تیزابی (سلطانا) معمولا از یک نوع انگور تهیه میشوند و فرق آن ها این است که کشمش پلویی مشکی و تیره به صورت طبیعی و بدون هیچ گونه مواد افزودنی و شیمایی به صورت مستقیم در زیر تابش نور آفتاب به مدت ۳ هفته خشک میشود در حالی که کشمش تیزابی (سلطانا) با افزودن و آغشته شدن به مدت ۵ دقیقه به محلول تیزاب که از پتاسیم و روغن سبزه تهیه میشود که محلول تیزاب روند خشک کردن را سریع و به کیفیت و رنگ بهتر کشمش کمک میکند و پس از آغشته شدن به محلول تیزاب در زیر تابش نور آفتاب پهن و بعد از یک هفته خشک میشود که رنگ کشمش تیزابی (سلطانا)قهوه ای مایل به زرد میشود و کشمش طلایی مثل کشمش تیزابی(سلطانا) بعد از آغشته شدن به محلول تیزاب و پهن کردن در زیر نور آفتاب (با گاز دی اکسید گوگرد که از تیره شدن کشمش جلوگیری میکند و به زرد شدن کشمش کمک میکند) در محیط بسته ای یا آویز کردن در اتاقکی یا پوشاندن روی کشمشی که روی زمین پهن شده است به مدت ۳ ساعت گوگرد زنی میشوند که باعث زرد شدن کشمش طلایی میشود و کشمش طلایی کمی شیرین تر و بافتی نرمتر دارد.در حالی که کشمش پلویی طبیعتی تر و بدون مواد افزودنی و شیمیایی است.