کشمش طلایی چیست؟
کشمش طلایی با نگاه اول از کشمش های قهوه ای و تیره رنگ و معمولی قابل تشخیص است کشمش طلایی در مقایسه با سایر کشمش ها ظاهری جذاب و رنگی زرد و روشنتر و شفافی دارد کشمش طلایی به اسم های کشمش انگوری،کشمش دودی،کشمش گوگردی و کشمش زرد نیز شناخته میشود.کشمش طلایی معمولا نسبت به کشمش های معمولی شیرین تر،روشن تر و آبمیوه تر هستند.
کشمش طلایی چگونه تهیه میشود؟
برای تهیه کشمش طلایی و کشمش های معمولی تفاوتی میان نوع انگور وجود ندارد هر دو نوع کشمش اکثرا از انگور سفید بیدانه تهیه میشود با این تفاوت که انگور کشمش طلایی در مرحله اول با آغشته شدن به محلول تیزآب و در مرحله دوم با آویز شدن از بارگاه یا پهن شدن بر روی زمین با سوزاندن گوگرد در محیطی بسته که نوعی آنتی اکسیدان است و به رنگ زرد کشمش طلایی کمک میکند که دلیل اصلی زرد شدن رنگ و روشن بودن رنگ آن گوگرد است.
کیفیت کشمش طلایی به محل تولید انگور بستگی دارد که کشمش طلایی ملایر از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
جهت خرید کشمش طلایی ملایر با مجموعه اطلس تاک تماس بگیرید.