کشمش به روش های مختلف تهیه و خشک میشودکه کشمش تیزابی برای خشک کردن که ظاهر زیبا و سریعتر خشک شود به مواد شیمیایی به نام تیزاب اغشته میشود ولی ایا کشمش تیزابی اسیدی است و مصرف ان ضرر داردو باید تیزاب ان از بین رود.
کشمش تیزابی PH متغییر بین ۳.۸ تا ۴.۱ دارد و ميتوان گفت که کشمش تیزابی اسیدی است. اما در اینجا چیزی که در مورد کشمش جالب و مهم است که وقتی کشمش تیرابی مصرف میکنیم و میخوریم PH۸.۵ دارد که آن را قلیایی میکند.کشمش به سرعت از اسیدی به قلیایی تبدیل میشود.
از آنجا که کشمش با خوردن آن قلیایی میشود نباید نگران سوزش سر دل یا رفلاکس معده باشیم ولی اگر کشمش را با غذاهای اسیدی مصرف کنیم دچار سوزش سر دل یا رفلاکس معده میشويم.