صنعت انگور و کشمش ملایر نباید بازار اروپاه را از دست بدهد.
صنعت انگور و کشمش ملایر نباید بازار اروپاه را از دست بدهد.
فرماندار ویژه ملایر با تأکید بر اینکه صنعت انگور و کشمش بسیار ارزآور است و نباید بازار اروپا را از دست بدهیم، گفت: باید در حوزههای ترویج، بازاریابی و تجاریسازی، برنامههای راهبردی اجرایی و عملیاتی شود.
سلمان اسماعیلی پنج شنبه هشتم اردیبهشت ماه در نشست سیاستگذاری اجرای برنامه عملیاتی پروپوزال جیاس نظام تولید انگور دره جوزان ملایر که با حضور مسئولین مربوطه برگزار شد، افزود: کشمش و انگور بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی ملایر بوده و " جیاس انگور" نیازمند یک برنامه عملیاتی و اجرایی است.
وی با بیان اینکه کمیته جیاس انگور ملایر و کمیتههای زیرمجموعه آن باید به سرعت راهاندازی و ستاد احیا شود، این یک ماموریت ملی و جهانی است، ادامه داد: ثبت جهانی نظام تولید انگور دره جوزان در فائو یک اقدام مهم و ماندگاری بود که باید حفظ شود.
فرماندار ملایر با بیان اینکه ما رقبای سرسختی در حوزه انگور و کشمش در داخل و خارج از کشور داریم و باید در حوزه برندینگ، مارکتینگ، صنایع تبدیلی و تکمیلی و بسته بندی انگور و کشمش باید به طور جدی ورود کنیم، اظهارکرد: چشمانداز این صنعت و سهم هر دستگاهی در حوزه اجرایی و اعتبارات باید مشخص و برنامهها بهروزسانی شود.
اسماعیلی با تأکید بر اینکه سهم دانش بنیان و بخش خصوصی در حوزه انگور و کشمش و جیاس انگور باید مشخص شود، گفت: صنعت انگور و کشمش بسیار ارزآور است و نباید بازار اروپا را از دست بدهیم.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه باید در این راستا یک برنامه مشخص عملیاتی یک یا چهارساله در حوزه های ترویج، بازاریابی و تجاریسازی تدوین و به صورت فصلی برنامهها و اقدامات ارزیابی شود، افزود: باید با تلاش و وحدت روزهای خوبی را برای این صنعت راهبردی، ارزآور و اشتغال آفرین در ملایر رقم زد.
به نظامهای میراث کشاورزی مهم جهان، جیاس گفته میشود.